Eiken balken kopen

Bij eikenhout.nl kun je terecht voor een uitgebreid assortiment eiken balken van hoogwaardige kwaliteit. Onze voorraad van +/- 500m3 zorgt ervoor dat we altijd de juiste balken voor jouw project op voorraad hebben. Met ruim 50 jaar ervaring in eikenhout ben je bij ons verzekerd van vakmanschap en expertise.

Eikenhouten balken

Eiken balken worden vaak gebruikt voor constructies zoals overkappingen, pergola's en veranda's. Maar ook voor meubelbouw, zoals tafels en bedden, worden deze balken veelvuldig gebruikt. Eikenhout is een populaire keuze vanwege zijn warme kleur en karakteristieke uitstraling. Bovendien is het een zeer sterke en duurzaam houtsoort, wat het uitermate geschikt maakt voor buitentoepassingen. Eiken balken worden ook wel eiken palen genoemd.

Onze eiken balken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en lengtes, zodat we voor elke klus de juiste balk kunnen leveren. Bij ons kun je terecht voor zowel ruwe als geschaafde balken, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Bij eikenhout.nl kun je rekenen op kwaliteit en vakmanschap, zodat jouw project met eiken balken een succes wordt.