Eikenhouten balken

Eiken balken worden vaak gebruikt voor constructies zoals overkappingen, pergola's en veranda's. Maar ook voor meubelbouw, zoals tafels en bedden, worden deze balken veelvuldig gebruikt. Eikenhout is een populaire keuze vanwege zijn warme kleur en karakteristieke uitstraling. Bovendien is het een zeer sterke en duurzaam houtsoort, wat het uitermate geschikt maakt voor buitentoepassingen. Eiken balken worden ook wel eiken palen genoemd.

Onze eiken balken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en lengtes, zodat we voor elke klus de juiste balk kunnen leveren. Bij ons kun je terecht voor zowel ruwe als geschaafde balken, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Bij eikenhout.nl kun je rekenen op kwaliteit en vakmanschap, zodat jouw project met eiken balken een succes wordt.
 

Eiken balken koop je bij eikenhout.nl, de specialist in eikenhout. Wij hebben een voorraad van +/- 500m3 en ruim 50 jaar ervaring in eiken balken. Eiken balk wordt ook wel eiken paal genoemd. Deze balken worden onder andere gebruikt voor een eiken overkapping. Eiken balken worden gebruikt voor verschillende bouw- en meubelprojecten. Eikenhout heeft een warme kleur wat met de jaren vergrijst, daarnaast is eikenhout zeer sterk en duurzaam.