Eiken panelen

Eiken panelen kopen

Eiken panelen zijn samengesteld uit meerdere verlijmde Eiken planken. Deze panelen zijn zeer geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Zo worden eiken panelen vaak gebruikt voor het maken van tafelbladen, wandbekleding, deuren en meubels. Door het natuurlijke karakter van eikenhout geven deze panelen een warme en rustieke uitstraling aan elke ruimte. Bij eikenhout.nl, dé specialist in eikenhout, kunt u terecht voor hoogwaardige eiken panelen en eiken meubelpanelen van de beste kwaliteit. Wij hebben een voorraad van +/- 500m3 en ruim 50 jaar ervaring in eikenhout.

Eiken panelen behandelen

Om de levensduur van uw eikenhout panelen of een eiken timmerpaneel te verlengen, is het belangrijk om deze op de juiste manier te behandelen. Eikenhout panelen kunnen behandeld worden met een beschermende lak, beits, olie of was. Het is belangrijk om de juiste behandeling te kiezen afhankelijk van de toepassing en het gewenste resultaat. Bij eikenhout.nl adviseren wij u graag over de juiste behandeling voor uw eikenhout panelen.

De beste olie voor deze panelen is afhankelijk van de toepassing en het gewenste resultaat. Voor een natuurlijke uitstraling van het eikenhout kan er gekozen worden voor een transparante lak. Wilt u liever een donkere kleur of meer glans op uw panelen? Dan kunt u kiezen voor een gekleurde olie of een hardwaxolie 

Eiken meubelpanelen

Een eiken meubelpaneel is een populaire keuze voor het maken van hoogwaardige meubels vanwege de duurzaamheid en het mooie uiterlijk. Deze panelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diktes. Eiken meubelpanelen worden samengesteld uit verlijmde eiken planken die zorgvuldig worden geselecteerd om de hoogste kwaliteit te garanderen. Bij eikenhout.nl bieden wij een breed scala aan eiken meubelpanelen van de hoogste kwaliteit. Onze eiken meubelpanelen zijn zorgvuldig vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid.