Eiken planken

Eikenhouten planken

Eikenhouten planken koop je bij eikenhout.nl, de specialist in eikenhout. Wij hebben een voorraad van +/- 500m3 en ruim 50 jaar ervaring in eikenhout. Onze eiken planken zijn van de hoogste kwaliteit en afkomstig van duurzaam beheerde bossen.

Eiken planken zijn zeer populair vanwege hun duurzaamheid en lange levensduur. Bij eikenhout.nl bieden wij eikenhouten planken aan in verschillende lengtes, breedtes en diktes. Hierdoor zijn ze geschikt voor diverse toepassingen, zoals voor meubels, vloeren, kasten en wandpanelen. Naast ruwe planken verkopen wij ook eiken planken geschaafd. Dit betekent dat de planken aan vier zijden zijn geschaafd, waardoor ze een gladde afwerking hebben en klaar zijn voor gebruik.

Duurzaamheid

Bij eikenhout.nl hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Daarom zijn onze eiken planken afkomstig van duurzaam beheerde bossen en dragen ze het PEFC-keurmerk. Hierdoor weet u zeker dat het hout afkomstig is van verantwoord beheerde bossen en dat de natuurlijke hulpbronnen op een duurzame manier worden gebruikt.

Eiken plank op maat

Wilt u graag meer informatie over onze eikenhouten planken, wilt u graag advies over welke planken het beste bij uw project passen of wil u een eiken plank op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.